среда, 13. септембар 2023.

Super ideje za opremanje apartmana

 


Da bi ste opremili apartman koji će biti i lep i funkcionalan potrebno je da iskoristite kreativnost i stil i pronađete najbolje ideje i savršen nameštaj za svaku prostoriju.

Sve započinje sa odlukom u kom stilu ćete urediti prostor jer od toga zavisi izbor nameštaja, boja zidova i detalji u prostoru. Kakvu god odluku doneli, najlepše je kada se on uredi bez pretrpavanja i skladno jer će takav prostor biti vizuelno veći, a samim tim i lep svakom.

Nakon prve odluke sledi biranje komadnog nameštaja. Ne smete zaboraviti ni nameštaj za kupatilo jer je to odličan način da se uredi kompletan prostor i ne izostavi ni jedan detalj.

Odabir kvalitetne rasvete i multifunkcionalnih svetala je pravi pogodak, a ukrasi su završni detalj u prostoru. Sve ostalo će se birati kasnije, dodavati po potrebi i dati lični pečat konačnom uređenju.

Dnevna soba i kuhinja – centralni deo svakog apartmana

Upravo zato što su centralni deo stambene jedinice i mesto okupljanja svih osoba, dnevnu sobu i kuhinju treba pažljivo opremiti, sa što više stila, ali da se ne naruši funkcionalnost.

Započnite sa komadima krupnog nameštaja – garniturom za sedenje, stolom, stolicama, klub stolom, kuhinjom…

Birajte višenamenski nameštaj, onaj koji moji ima mogućnost rasklapanja i koji ne zauzima mnogo prostora.

Kuhinja takođe treba da ima dosta polica i prostora za odlaganje, ali mora imati i mesta za sve kuhinjske uređaje koji će sigurno biti potrebni.

Uz sve ovo odabir tepiha, neutralnih zavesa i rasvete iz više centara je pun pogodak za svaki tip apartmana, stil i njegovu veličinu.

Spavaće sobe su mesto odmora i relaksacije, a važno je i opremanje predsoblja

I u spavaćim sobama je osnovno odabrati kvalitetan nameštaj, a pre svega krevet, orman i radni sto. Sve ostalo što može da se unese je dobrodošlo, ali pretrpavanje nikako ne dolazi u obzir.

Na pod stavite male tepih staze, opet neutralne zavese ili one sa sistemima, a pored lampe i plafonska rasveta i uređenje je kompletno.

Koliko god je estetika važna, važan je i kvalitet nameštaja pa bi trebalo birati komade koji će dugo trajati, teže se kvariti i oštetiti i pružiti kvalitetan odmor i opuštanje.

Što se tiče predsoblja akcenat se na prvom mestu stavlja na rasvetu koja će od skučenih prolaza napraviti pravi ambijent. Tome pridodajte orman koji će da prihvati jakne i obuću i uređenje je završeno, a sve ostalo su detalji koji se mogu, ali i ne moraju postavljati.

Odaberite kvalitetan nameštaj za kupatilo za funkcionalnost i lepotu



 

Nameštaj za kupatilo je ključan deo svakog uređenja jer se u njega odlaže sve neophodno što kupatilo mora da sadrži, a kada se sve sitnice sklone prostor deluje mnogo bolje uređen i mnogo lepši.

Ormarići sa lavaboom i ormarić sa ogledalom iznad umivaonika su dva elementa koja možete staviti u većinu kupatila, a dovoljni su da se odloži kućna hemija, kozmetika i mali uređaji.

Ako nema mesta za kupatilske vertikale, onda će biti mesta za police za kupatilo koje, iako otvorene, mogu poslužiti za slaganje peškira ili raznih sitnica koje će zatrebati, a na ovaj način će biti pri ruci.

Danas se kupatilska oprema pravi u raznim bojama pa uklopite police za kupatilo i ostale ormariće sa bojama u kupatilu i uređenje je kompletno, prostor izgleda lepše, a nije pretrpan.

Za brže i lakše uređenje posetite velike prodajne lance

Za uređenje apartmana vam treba jako puno različitih stvari pa je najbolje kada se posete veliki prodajni lanci koji imaju veliki asortiman i u okviru svake kategorije obimnu ponudu tako da na jednom mestu izaberete najbolju opremu.

Isti savet važi i za opremanje kupatila i posetu prodavnicama koje imaju kompletan namestaj za kupatilo tako da na jednom mestu pronađete sav kupatilski nameštaj koji je i kvalitetan i po povoljnim cenama.

Ovako je celokupno uređenje mnogo lakše, jeftinije i brže, a i greške su ređe zato što imate mogućnost da uporedite različite proizvode i da izaberete ono što je najbolje.

Uređenje i opremanje apartmana ne mora da bude ni skupo ni zamorno. Odredite stil koji bi želeli da pratite i razmislite koji elementi bi odgovarali u vašem prostoru, kao i koje su dimenzije poželjne.

Posetite prodajne centre i onda odaberite modele koji imaju najbolje od svake vrste koja vam je potrebna.

Nemojte zaboraviti opremanje kupatila nameštajem koji ima i estetski i funkcionalan karakter. Tek tad je celokupno uređenje kompletno i ideja realizovana.

Slike:

https://www.pexels.com/photo/modern-bathroom-interior-with-counter-near-mirror-and-shelves-6487949/-- 

 

 

 

 

 

1 коментар:

  1. Rasveta je veoma bitna. Ona može da i od skromno opremljenog apartmana da napravi da izgleda nezaboravno. Posebno su zahvalna LED rasvetna tela koje mogu da budu različite jačine, oglika, izgleda, da svetlost bude topla hladna, intenzivna, prigušena, itd. Bez pravilno odabrane i psotavljene razlike apartman neće izgledati dobro i pitanje je koju će cenu postići

    ОдговориИзбриши