среда, 29. април 2015.

Apartmani Novi Beograd

Novi Beograd je najveća opština u Srbiji i najmnogoljudniji deo Beograda. Smešten je na levoj obali Save, a severoistočni deo pripada desnoj obali Dunava. Sa starim Beogradom povezuju ga mostovi Gazela, Stari savski i  Brankov most, most preko Ade Ciganlije i Novi železnički most.




U protekle dve deceniije Novi Beograd je prevalio dugačak put od hladne sive, isključivo stambene , zone do modernog poslovnog, trgovačkog centra prestonice. Danas je ovaj deo Beograda grad u gradu, opština sa najviše zelenila. Šetališta pored Save i Dunava, popularni splavovi su omiljena mesta beograđana.
Stambene jedninice na Novom Beogradu su organizovane u blokove. Ukupno ih ima 72. Njihov raspored je misterija za one koji ne žive u  njima. Ima preko 200 solitera i 600 stambenih objekata.

PREDNOSTI APARTMANA NA NOVOM BEOGRADU


Prednosti  apartmana na Novom Beogradu su velike.
  • Zgrade su novjieg datuma  i poseduju liftove.
  • Ulice su široke i nema gužvi  jer ima i dovoljno besplatnog  parkinga oko zgrada.
  • Pored obala Save i Dunava uređena su šetalista i sportski  tereni idealni za upražnjavanje sportskih aktivnosti.
  • Blizina aerodroma, autobuske i železničke stanice.
  • Dva velika šoping mola-Usće i Delta City, kao i brojni manji tržni centri predstavljaju raj za šoping….


NAJAM APARTMANA NA NOVOM BEOGRADU


Kada se bira apartman za najam , lokacija je jedan od najvažnijih  stavki koju treba imati na umu.  Gde radite je najvažniji  factor, pa čak i da Vaš  apartman i nije blizu kancelarije , bitno je da se može lako doći, autom ili javnim prevozom. Ukoliko ste prezauzti  i želite da svoje vreme što racionalnije iskoristite, obratite pažnju koji su objekti u blizini apartmana.To če ućiniti Vaš boravak lakšim.
Apartane na Novom Beogradu , prema lokaciji, možemo podeliti u nekoliko grupa
  • Apartmani  kod  Kombank Arene.
U samoj blizini Arene nalaze se novoizgrađeni luksuzni hoteli. Prebukiranost ili nepristupačmne cene su samo neki od rayloga da uvek imate reyervnu vrijantu pri ruci.Prednosti apartmana nad hotelima su velike . U ovom delu Novog Beograda stambene zgrade su nove, modernog enterijera I kvalitetne infrastructure.  Besplatan parking prostor, odlična snabdevenost su samo neke od prednosti  najma apartmana bilo za duži ili kratkoročni smeštaj.





Sve sto vam je porebno nalazi  se u nutar ovog  grada u gradu. Belvil zadovoljava najviše kriterijume stanovanja.  Kafići, pekare, apoteke, kozmetićki saloni, dečija igrališta, sve to imate a da ne kročite izvan granica naselja.  Apartmani su vrhunskog kvaliteta I izrade. Ono što svakko treba napomenuti, kada je u pitanju apartmanski smeštaj u ovom delu Novog Beograda je I to da je Belvil jedino naselje koje je prilagođeno licima sa posebnim potrebama.


  • Apartmani kod Sava Centra
Sava centar je još jedno mesto puno raznih događaja, mesto na kome se održavaju koncerti, bioskopske projekcije i razne druge manifestacije. Dobra saobtraćajna veza do centra, ali i do ostalih delova grada. Tramvaji, autobusi, blizina auto puta, šoping centar Ušće, sve su prednosti kada se uradi najam apartmana kod Sava Centra.


  • Apartmani kod opštine Novi Beograd Sjajna lokacija. U neposrednoj blizini je i Fontana. Do centra grada se stiže za 5-10 minuta, zavisi da li koristite gradski prevoz, taksi ili rent a car vozila. Neposredna blozina auto puta. Nije bez razloga ovaj deo Novog Beograda atraktivna generacija već decenijama.


ŠTA TREBA DA ZNATE PRE REZERVISANJA APARTMANA


Pre rezervacije apartmana nabolje je proveriti kako se kreću cene.  Apartmani su različite strukture a samim tim i  cene su im različite. Apartmani po strukturi mogu biti studio, jednosobni , dvosobni  trosobni  i više.  Najtraženiji su jednosobni aprtmani , mada i dužina boravka određuje cenu.  Ukoliko se odlucite samo  da prenoćite  cena vam može biti do  20-30%  veća.
Od velike koristi za traženje smeštaja mogu vam biti internet sajtovi , kao i komentari na raznim forumima. Najvažnije je da birate proverene agencije koje se bave izdavanjem smeštaja.

ZAKLJUČAK Svojim jedinstvenošću Novi Beograd je izgradio reputaciju modernog, urbanog mesta za život sa prepoznatljivim gradskim pejzažem. Posetioci Beograda, turisti, poslovni ljudi, koji se zadržavaju neko kraće vreme, učiniće veoma racionalan potez ako iznajme apartman u ovom delu grada. Dobre saobraćajne veze, komfornost parkiranja, čine ovaj deo grada veoma atraktivnim za kratkoročne najmove, stan na dan ili na nekoliko dana.














2 коментара:

  1. Za najam apartmana na Novom Beogradu zgodne su lokacije oko Arene i Hyatta zbog blizine centra grada, a novija gradnja, veci broj parking mesta i kvalitet i mogucnost dobrog snabdevanja je velika prednost Novog Beograda u odnosu na ostale delove grada. Tu su i predivne reke, a i soping centri.

    ОдговориИзбриши
  2. Koji god deo Novog Beograda da izaberete za smestaj, necete pogresiti. Siroke ulice, uredjene raskrsnice, dosta parkinga... staze za setnju, zelenilo, blizina reke. Poslednjih godina ovaj deo grada je postao i poslovni centar, tako da je sve veca potraznja za smestajem u ovo delu grada.

    ОдговориИзбриши